PHARMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Industri INDUSTRI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Food FOOD

 

 

EMBALLASJELØSNINGER FOR

• PHARMA/MEDICAL

• NÆRINGSMIDDELINDUSTRI

• METALLINDUSTRI

 

 

Dipack kasser i bølgeplast
Dipack foldbar pallecontainer i bølgeplast
Thermoli Optima
Hyframe pallekarmer i plast
Dipack transportbeskyttelse
Thermoli Delta thermokasser
Olicon Frysemellomlegg
Olicon Pallekar

                                                                                                                                 Medisinalemballasje                                                                                               Herunder hører også emballasje til bruk i produksjonsmiljøer som omfatter produksjon af medico utstyr og pharmasøytiske produkter. Olitec har nøye utviklet en rekke produkter som oppfyller kravene i denne bransjen.

Kasser til alle formål                                                                                      Under produksjonen er det strenge krav til emballasjen. Her har Dipack materialet funnet stor utbredelse blandt kundene. For eksempel er de kundespesifikke plastbakker og plastkasser tilpasset til spesielle produksjonssystemer, for at oppfylle alle strenge krav. Eksempelvis hos H. Lundbeck A/S er en av mange emballasjeoppgaver som har blitt løst med Dipack bakken.

Støvfritt og rent
Mange av Olitec,s produkter er nettop utvalgt på disse egenskaper, som for eksempel Thorbox HP pallecontainer og Rebox HR plastbeholder. Disse produktene, blandt flere andre, har fått bred anvendelse innenfor medico bransjen til oppbevaring og lager.

Spesielle problemstillinger som løses hver gang
En av de helt store utfordringer som man alltid støter på i emballasjeoppgaver for medisinalkunder, er de individuelle krav og produksjonsmønstre som hver enkelt virksomhet har. For å løse slike utfordringer er det utviklet flere standardprodukter, som har egenskaber som løser en rekke krav. Kundene har gang på gang oppdaget at nettop deres unike situasjon blir løst så økonomisk og logistisk effektivt som overhodet mulig med produkter fra Olitec A/S.

 

 

 

Produksjonsindustrien                                                                                         Hos Olitec A/S har man bred erfaring med å levere emballasjeløsninger til produksjonsindustrien. Vi har et bredt sortiment av produkter som er optimert for å løse de fleste krav til emballasje i bransjen.

Transportbeskyttelse
I forbindelse med transport af metallplater og profiler er Dipack® det optimale valg. Det er et lettvektsmateriale som beskytter mod riper, fukt m.m. under transport. Det kan også levere VCI beskyttelse i denne forbindelse.

Plastkasser til alle formål
Olitec er alltid førende innenfor produksjon og levering av plastkasser i alle størrelser og til alle formål. Dipack® plastkasser / plastbakker er bl.a. levert til Siemens GmbH, hvor deres høye krav til emballasjen ble løst med nettop kasser fra Olitec A/S.

 

 

 

 

 

Næringsmiddelemballasje                                                                                      Helt siden Olitec ble etablert i 1993, har de hatt stort fokus på næringsmiddelemballasje, og har alltid hatt både overblikket og kunnskapen om sertifiseringer og kvalitetskrav i denne krevende bransjen.

Intern emballasje i produktionen
Når det produseres næringsmidler, er det mange muligheter for å oppbevare og transportere matvarer internt. For eksempel har Olitec A/S et av Danmarks største utvalg innenfor spann til oppbevaring og plastspann til transport. Olitec yter også rådgiving i forbindelse med sertifikater og godkjennelser på spann.

Den solide løsning
Næringsmiddelindustrien i Norge og Danmark stiller høye krav til både hygiene og emballasjestyrke. For eksempel har slakterinæringen høye krav til pallekar som anvendes i produksjonen, slik at de kan brukes flere ganger. Plassert på slitesterke og rengjøringsvennlige plastpaller sikres et sikkert og hygienisk produksjonsmiljø. Se også de nye pallekar Olicon SCL som setter nye standarder for pris / kvalitet.

Palletanker, Cold Chain mv.
Innenfor næringsmiddelproduksjonen stilles det konstant nye krav til emballasjen. Her har Olitec fageksperter som står klar med rådgiving og ekspertise. Fiskeriindustrien i Danmark, valgte f.eks. Olitec,s eksportplastpall i forbindelse med innføring av nye hygienekrav i bransjen. Ut over dette leveres også komplette og priskonkurrerende emballasjeløsninger til Cold Chain sine oppgaver. Et stort utvalg av palletanker, til for eksempel steril produksjon, gjør at Olitec A/S er klar til å løse også dine emballasjebehov.